HELP DESK ZA ŽALBE

HUP otvorio vrući telefon za investitore

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 08.11.2010 12:44
  • Objavljeno 08.11.2010 u 12:44
hup, popijač

hup, popijač

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Davor Pongračić

Hrvatska udruga poslodavaca otvorila je posebnu telefonsku liniju za pozive o svim poteškoćama s kojima se susreću hrvatski gospodarstvenici prilikom realizacije svojih poslovnih i investicijskih projekata

Na telefonski broj 01 48 97 565 ili na e-mail adresu investicije@hup.hr mogu se obratiti svi poduzetnici, neovisno jesu li članovi Hrvatske udruge poslodavaca, koji imaju problem s realizacijom svojih investicijskih projekata.

Centar za pomoć investitorima (help desk) osnovan u HUP-u sve će slučajeve koji su zapeli na nekoj od stepenica neučinkovite državne administracije prosljeđivati na ustanove državne vlasti i osobe kompetentne za rješavanje ovih slučajeva.

Poslodavci ističu da se pokretanje novih projekata vrlo često zabija u zid neefikasne, a dijelom i korumpirane državne, regionalne i lokalne uprave na svim razinama. Osim tih već tradicionalnih problema, upozoravaju na tzv. šutnju administracije, pri čemu se značajan dio državnih tijela proglašava nenadležnim za upite investitora, što izaziva velike zastoje, pa time i štete hrvatskom gospodarstvu.

Hrvatski poslodavci organizirani u HUP-u zalažu se za zakonitost poslovanja i jednakost pred zakonom svih sudionika gospodarskog života, ali jednako tako i na poštivanje zakona onih koji su zaduženi za osiguravanje uvjeta poslovanja u javnoj administraciji. S tim u vezi posebno naglašavaju poštivanje rokova koji su za investicijske projekte od velikog značaja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi