U SURADNJI S GRADITELJIMA

Erste banka na akciji nudi 700 stanova

  • Autor: Z. K.
  • Zadnja izmjena 28.04.2009 14:24
  • Objavljeno 28.04.2009 u 14:24
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

U prvom valu zajedničke akcije Erste banke i 33 građevinske tvrtke, koja službeno započinje 29. travnja i trajat će do 30. rujna 2009, postojećim i budućim klijentima ESB-a, fizičkim osobama, omogućava se povoljnija kupnja više od 700 stanova

Od ukupnog broja ponuđenih stanova, njih oko 75 posto nalazi se na području Zagreba i središnje Hrvatske, na području Rijeke i Primorsko-goranske županije u ponudi je oko stotinu stanova, a ostatak na drugim lokacijama širom Hrvatske. U Erste banci ističu da je u narednom razdoblju vrlo izgledno priključivanje dodatnog broja građevinskih tvrtki u akcijsku ponudu.

Također, s obzirom na skori završetak određenog broja projekata u gradnji koji će onda biti spremni za uključivanje u akciju, ukupan broj stanova nadopunjavat će se tjednom dinamikom i biti vidljiv na internetskim stranicama ESB-a i Erste nekretnina.

Kupcima stanova Erste banka nudi sniženu fiksnu kamatnu stopu u razdoblju od 24 do 30 mjeseci, a koja se kreće u rasponu od 4,00 posto do 5,85 posto ovisno o odabranom modelu kredita i kreditnoj sposobnosti klijenta. Dodatnu pogodnost ovog modela predstavlja i odobravanje stambenog kredita bez naknade za njegovu obradu.

Popis graditelja koji sudjeluju u akciji i lokacije projekata bit će dostupni od 29. travnja na internetskim stranicama ESB-a i Erste nekretnina

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!