Posebna ponuda

Toyota Corolla Cross kompaktni SUV: Inovacija i tradicija u jednom

10.06.2024 u 13:43

Bionic
Reading

Toyota Corolla Cross Hybrid Electric u paketu opreme Luna 1.8 Hybrid dostupan je po cijeni od 32.877 eura isključivo putem Toyota financiranja, a uz Toyota Relax program dolazi uz garanciju do 10 godina

Toyota Corolla ime je koje odjekuje u automobilskoj industriji već desetljećima. Međutim, 2020. godine, Toyota je odlučila proširiti ovu legendarnu liniju predstavljanjem potpuno novog modela – Toyota Corolla Cross. Ovaj kompaktni SUV odmah je privukao pažnju svojim suvremenim dizajnom, praktičnošću i pouzdanošću, koja je zaštitni znak Toyotine Corolla serije.

Toyota Corolla Cross kombinira elegantan dizajn sa snažnim, sportskim linijama. Prednji dio vozila odlikuje se izraženom rešetkom i LED svjetlima koja mu daju dinamičan izgled. Silueta vozila je skladna i moderna, a istovremeno robusna, što ga čini idealnim izborom za vozače koji traže vozilo koje je jednako učinkovito u gradu kao i izvan njega.

Unutrašnjost je pažljivo dizajnirana s ciljem da pruži maksimalnu udobnost i funkcionalnost. Prostran interijer nudi dovoljno prostora za putnike i prtljagu, dok visokokvalitetni materijali i intuitivan raspored kontrolne ploče dodaju osjećaj luksuza i praktičnosti.

Corolla Cross dolazi s nekoliko opcija motora, uključujući i hibridne verzije koje nude impresivnu ekonomičnost goriva i smanjenu emisiju štetnih plinova. Standardni benzinski motor od 2.0 litre nudi solidnu snagu i izuzetno glatku vožnju, dok hibridna varijanta kombinira benzinski motor s električnim pogonom za optimalnu učinkovitost.

Jedna od glavnih karakteristika Corolla Cross-a je njegova prilagodljivost različitim uvjetima vožnje. S opcionalnim pogonom na sva četiri kotača, ovaj SUV je spreman suočiti se s raznim terenskim izazovima, čineći ga idealnim partnerom za avanture izvan ceste.

Toyota Corolla Cross je opremljena najnovijom tehnologijom koja doprinosi sigurnosti i zabavi tijekom vožnje. Standardni multimedijalni sustav uključuje veliki ekran osjetljiv na dodir, integraciju s pametnim telefonima putem Apple CarPlay-a i Android Auto-a, kao i napredne funkcije navigacije i povezivanja.

Sigurnosni sustavi uključuju Toyota Safety Sense paket koji obuhvaća adaptivni tempomat, sustav za prepoznavanje pješaka, automatsko kočenje u slučaju opasnosti, kao i sustav za praćenje trake. Ove funkcije ne samo da poboljšavaju sigurnost vozača i putnika, već i smanjuju stres tijekom vožnje, posebno u urbanim sredinama s gustim prometom.

Hibridne verzije Toyota Corolla Cross-a predstavljaju značajan korak ka smanjenju emisije štetnih plinova i većoj učinkovitosti potrošnje goriva. Toyota je poznata po svom pionirskom radu na polju hibridnih vozila, a Corolla Cross nije izuzetak. Kombiniranjem ekonomičnog benzinskog motora s naprednim električnim pogonom, Toyota nudi vozilo koje ne samo da smanjuje troškove goriva, već i doprinosi očuvanju okoliša.

Toyota Corolla Cross predstavlja savršen balans između tradicije i inovacije. Njegov moderni dizajn, učinkovite performanse, najnovija tehnologija i ekonomska pristupačnost čine ga idealnim izborom za vozače koji traže pouzdan, svestran i ekološki prihvatljiv SUV. Bez obzira je li riječ o svakodnevnoj vožnji po gradu ili vikend avanturi izvan ceste, Toyota Corolla Cross nudi sve što vam je potrebno za udobnu i sigurnu vožnju.

Uz impresivnu mješavinu stila, performansi i praktičnosti, Toyota Corolla Cross je postavila nove standarde u segmentu kompaktnih SUV-ova, potvrđujući da je Corolla, bez obzira na oblik, i dalje sinonim za kvalitetu i pouzdanost.

Toyota Corolla Cross Hybrid Electric u paketu opreme Luna 1.8 Hybrid dostupan je po cijeni od 32.877 eura isključivo putem Toyota financiranja, a uz Toyota Relax program dolazi uz garanciju do 10 godina.

Oprema Luna 1.8 Hybrid uključuje:

  • TOYOTA SAFETY SENSE napredni paket aktivne sigurnosti
  • Dvozonski automatski klima uređaj
  • Toyota Smart Connect zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 10,5''
  • Kamera za pomoć pri vožnji unatrag
  • 17’’ aluminijski naplatci

Više detalja o ovoj posebnoj ponudi možete pronaći na ovoj poveznici.