humanitarna akcija

[FOTO/VIDEO] Peugeot Rifter za Kliniku za dječje bolesti Zagreb: Sjajan primjer pomaganja najmlađim pacijentima

30.12.2019 u 12:47

Bionic
Reading

Peugeot Rifter će biti od velike koristi u svakodnevnim aktivnostima Klinike, jer će im omogućiti primjeren, ugodan i siguran transport njihovih pacijenata

Danas smo nazočili humanitarnoj akciji u kojoj je Klinika za dječje bolesti Zagreb dobila ključeve novog vozila Peugeot Rifter od strane generalnog zastupnika marke Peugeot u Hrvatskoj, tvrtke P Automobil Import.

Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao središnja i referentna ustanova za zdravstvenu skrb djece i adolescenta u Republici Hrvatskoj, kontinuirano nastoji unaprijediti razinu i kvalitetu zdravstvene skrbi, ali i uvjete boravka u bolnici za njihove male pacijente. Klinika za dječje bolesti Zagreb djeluje na tri lokaliteta, ali i surađuje sa brojnom suradnim zdravstvenim ustanovama. U nastojanju da svojim malim pacijentima pruže cjelovitu i pravovremenu potrebnu medicinsku uslugu, neophodna im je kontinuirana mobilnost između lokaliteta bolnice kao i sa suradnim zdravstvenim ustanovama.

Tom prilikom je ravnatelj KDBZ-a prof.dr.sc. Goran Roić izjavio: 'U svakodnevnoj smo situaciji da naše pacijente moramo opskrbiti potrebnim dijagnostičkim i terapijskim postupcima, istovremeno nastojeći učiniti boravak u bolnici što ugodnijim, kraćim i manje stresnim za naše male pacijente, ali i njihove roditelje. Stoga nam je donacija tvrtke P-Automobil Import d.o.o., u vidu vozila Peugeot Rifter, od velike koristi u svakodnevnim aktivnostima Klinike, jer će nam omogućiti primjeren, ugodan i siguran transport naših pacijenata. Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao 'bolnica prijatelj svakog djeteta' u svim segmentima svoje djelatnosti nastoji zadovoljiti visoke kriterije humanizacije pedijatrijske bolničke zdravstvene skrbi.

'P Automobil Import d.o.o., društvo u sastavu Grupe Emil Frey ujedno i generalni zastupnik Marke Peugeot u Republici Hrvatskoj, ovom donacijom pokazuje društvenu odgovornost, na isti način kako je to činio i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije 'Peugeot protiv mina'. Briga za nemoćne i pomoć djeci koju smo u ovoj akciji iskazali logičan je slijed filozofije poslovanja naše tvrtke, ali i svojevrsna moralna obveza. Model Peugeot Rifter, predmet donacije krasi prije svega praktičnost, koju su prepoznali brojni vlasnici i korisnici, a sigurni smo da će to biti slučaj i malih pacijenata Klinike za dječje bolesti u Zagrebu.' izjavio je g. Tomislav Miletić, generalni direktor tvrtki P Automobil Import d.o.o. / C Automobil Import d.o.o., generalnih zastupnika marki Peugeot, Citroën i DS.

  • +12
Humanitarna akcija za najmlađe pacijente Izvor: tportal.hr / Autor: Z.M.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…