samo 1000 primjeraka

[FOTO/VIDEO] Ograničena serija Citroëna 'My Ami Buggy' kreće u prodaju krajem prvog kvartala 2023.

22.12.2022 u 15:36

Bionic
Reading

Ova nova verzija će biti vrlo slična prvom izdanju, ali s nekoliko iznenađenja, koja će biti detaljno objavljena prije proljeća. S puno karaktera, moderno i robusno, ovo će izdanje biti poziv na igru u urbanoj džungli i život na drugačiji način na otvorenom – posebno uz more

Citroën se dobro pripremio pred blagdane, objavivši kako će nova serija od 1000 primjeraka 'My Ami Buggy' biti puštena u prodaju krajem prvog kvartala 2023., što je dobra vijest za sve one koji su propustili kada je prva verzija stigla u prodaju 21. lipnja: prvih 50 komada prodano je u samo 18 minuta.

Ova nova verzija 'My Ami Buggy' bit će vrlo slična prvom izdanju, ali s nekoliko iznenađenja, koja će biti detaljno objavljena prije proljeća. S puno karaktera, moderno i robusno, ovo će izdanje biti poziv na igru u urbanoj džungli i život na drugačiji način na otvorenom – posebno uz more.

Okus za more koji je već obilježio povijest standardne verzije Amija. Na primjer, igrao je ulogu u energetskoj transformaciji otoka Halki u blizini grčke obale: policija i obalna straža koriste vozilo Ami. Slično tome, sedam Ami primjeraka je dodano floti vozila koju koriste policija i lučki timovi otoka Maddalena u Italiji za promicanje čiste mobilnosti.

Ograničena serija Citroëna 'My Ami Buggy' Izvor: Promo fotografije / Autor: Citroën

Inače, u listopadu prošle godine napravljene su male izmjene na Amijevoj bateriji, tako da sada učinkovitije radi u hladnim vremenskim uvjetima. To je poboljšalo korisničko iskustvo i otvorilo nove izglede za druga odredišta.

Sa svojim simpatičnim izgledom, Ami privlači različite tipove vozača, od tinejdžera od 14 godina do kompanija, kojima je to jednostavan, siguran i udoban način kretanja. Budući da je tako praktičan, zadovoljava mnoge potrebe, bilo u verziji s dva sjedala ili u komercijalnoj verziji 'My Ami Cargo'.