CES 2023

[FOTO] Marelli predstavlja Diorama Display zaslon: Veća sigurnost vozača zbog bolje komunikacije u kabini vozila

14.12.2022 u 11:16

Bionic
Reading

Korisnici će moći definirati osobnost ili DNK svoje marke konfiguriranjem vlastitog vozila, odabirom iz odabranog izbora osvjetljenja, senzora, elektronike i interijera predstavljenih u Marellijevom studiju za digitalni dizajn

Na CES-u 2023, sajmu potrošačke elektronike, globalni dobavljač komponenti i opreme automobila Marelli izložit će svoj Diorama Display kako bi predstavio novo iskustvo u kabini vozila, uz širok izbor svojih vrhunskih inovacija. Od 5. do 7. siječnja 2023. tvrtka će biti prisutna u Las Vegasu nudeći interaktivno iskustvo koje će odabranim posjetiteljima omogućiti sukreiranje budućnosti mobilnosti.

Tehnologija Diorama Display pruža visokokvalitetne refleksije na donjem rubu vjetrobranskog stakla, prikazujući slike za navigaciju, pokazivače, upozorenja, itd. iz TFT izvora smještenog u njegovoj bazi. Osigurava jasnu vidljivost i čitljivost bez obzira na doba dana ili okruženje na cesti.

Rješenje nudi puno veći kut gledanja u usporedbi s većinom head-up zaslona, s mogućnošću prikazivanja informacija svim putnicima u vozilu. Umjesto jednog zaslona, modularna konfiguracija od stupa do stupa vozaču omogućuje jednostavno prepoznavanje objekata u mrtvom kutu.

O tvrtki Marelli

Osnovan 1900-ih, talijanski Magneti Marelli je postao poznat kao pionir u industriji automobila zbog svog doprinosa pametnoj i održivoj mobilnosti. Tijekom svoje 100-godišnje povijesti opsluživao je klijente iz svoje baze u Italiji, šireći poslovanje diljem Europe, Sjeverne i Južne Amerike, Indije i Kine kako bi postao vodeći igrač u području rasvjete, elektronike, pogona i motorsporta.

Godine 2018. japanski Calsonic Kansei i Magneti Marelli najavili su da će udružiti snage kako bi stvorili 7. najvećeg svjetskog neovisnog dobavljača automobilskih komponenti na temelju ukupnih prihoda. Marelli je službeno osnovan 2019.

Koristeći skaliranu tehnologiju i ograničeni mehanički sadržaj koji se lako integrira u postojeću površinu, klijentima pruža rješenja za uštedu troškova i prostora.

Uz Diorama Display, oni koji posjete Marellijev ugostiteljski apartman na CES-u doživjet će najnoviji tehnološki portfelj tvrtke koji pokreće osobnost i performanse vozila. Zahtjevne značajke oživjet će u prostoru kroz Marellijeve najnovije konceptualne modele i digitalne konfiguratore.

Kupci će moći definirati osobnost ili DNK svoje marke konfiguriranjem vlastitog vozila, odabirom iz odabranog izbora osvjetljenja, senzora, elektronike i interijera predstavljenih u Marellijevom studiju za digitalni dizajn. Korisnici će imati opciju odabrati svoje značajke među određenim stilovima osobnosti ili stvoriti vlastiti jedinstveni dizajn.