BEČIĆ O PROPASTI BRATOVOG BIZNISA

'Željko vam baca mrvice, samo vi grizite!'

04.05.2012 u 14:35

Bionic
Reading

'Željko Kerum ima izuzetno jak i velik kapital, nema šanse da ga netko materijalno ugrozi', stala je u obranu splitskog poduzetnika i gradonačelnika njegova sestra Nevenka Bečić. Brat se nije pojavio na svečanoj dodjeli Nagrada grada Splita u Hrvatskom narodnom kazalištu pa je Bečić morala odgovarati na pitanja o navodnoj propasti poslovnog carstva i prodaji trgovačkog lanca konkurentu Tommyju

'Zašto bi javnost zanimalo je li nešto prodano ili ne, što je tu bitno? Nije važno tko je vlasnik, nego služi li imovina općem dobru. Uostalom, svaka vrijednost ili imovina može imati različite oblike - može biti u nekretninama, pokretninama i pravima', kazala je Bečić i dala naslutiti da Kerumove trgovine nisu prodane Tommyju nego iznajmljene.

'Nije bitno tko što posjeduje, bitno je da je kapital jak!', objasnila je Nevenka novinarima. Mediji ipak svakodnevno izvještavaju o nestanku Kerumovog trgovačkog lanca, reklame su uklonjene čak i na prestižnim lokacijama u centrima Joker i Koteks, no sestra ostaje uz svoga brata i tvrdi da 'medijske napise plasiraju oni koji žele naštetiti Željku Kerumu'.

'Je li pronađen kupac za hotel Marjan?', zanimalo je novinare. 'Tko vam je kazao da se hotel uopće prodaje?', čudila se Bečić. 'Pa Željko Kerum!' 'Ha ha, on vam samo baca mrvice da ih grizete. Pa grizite i dalje!', poručila je Nevenka i zadovoljno se odšetala.