KOVAČEVIĆ RUŽI TOMAŠIĆ I I DANIJELU SRBU

'Zatomite narcisoidnost i taštinu i izađite zajedno na izbore'

04.11.2011 u 11:47

Bionic
Reading

Nekadašnji HSP-ovac a potom i bivši član HSP-a dr. Ante Starčević i nekadašnji saborski zastupnik Pero Kovačević apelirao je na šefove ovih dviju stranaka da zatome ego, taštinu i narcisoidnost te izađu zajedno na izbore kako u Saboru ne bi gledali 'jednoumni kukuriku saziv'

'Godinama se deklaratorno zalažete za ujedinjenje velikog broja stranaka i strančica pravaško- domoljubne opcije, a u biti radite suprotno i dodatno razmrvljujete i dovodite u zabludu biračko tijelo. Krajnje je vrijeme da se počnete istinski i odgovorno ponašati prema biračkom tijelu da zatomite svoju taštinu, ego, narcisoidnost i druge negativne osobine', poručio je Kovačević Ruži Tomašić i Danijelu Srbu.

'Vašim samostalnim i razjedinjenim nastupom na predstojećim parlamentarnim izborima omogućiti će te Kukuriku koaliciji osvajanje kvalificirane većine u Hrvatskom saboru. Vi će te biti odgovorni da će novi saziv Hrvatsko sabora biti jednoumni kukuriku saziv', ističe i dodaje kako će glas za jednu od pravaških stranaka biti glas za Kukuriku koaliciju gdje god ne pređu izborni prag.

'Javno se predstavljate zaštitnicima nacionalnih interesa, odgovornim i dosljednim političarima zaštitnicima obespravljenih, branitelja, seljaka, mladih, radnika i tako dalje. Krajnje je vrijeme da to konačno i pokažete i zajedno sa jednom udruženom listom nastupite na parlamentarnim izborima i osvojite najmanje 20-ak mandata. Ovako razjedinjeni možete svi zajedno osvojiti da pet mandata', poručio im je nekad najaktivniji saborski zastupnik.

Zaključuje da Hrvatsku potresa duboka moralna, politička, ekonomska i upravljačka kriza te kriza sustava vrijednosti stoga je kaže na njima još veća odgovornost prema biračima.