gradonačelnikovo ukazanje

[FOTO] Zanimljivo društvo u svečanoj loži na Maksimiru: Tomašević s najbližim suradnicima 'ugostio' kolegu iz Rijeke

30.01.2022 u 18:07

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević nije redoviti gost na maksimirskom stadionu, no danas se ipak pojavio na utakmici Dinamo - Rijeka. Društvo su mu, među ostalima, pravili njegov zamjenik Luka Korlaet, predsjednik Gradske skupštine Joško Klisović, riječki gradonačelnik Marko Filipović, predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras, počasni predsjednik Mirko Barišić...

Podsjetimo, gradonačelnik Tomašević potvrdio je da su počeli razgovori s upravom Dinama oko različitih modela izgradnje novog nogometnog stadiona, pri čemu Grad traži model koji neće opteretiti gradski proračun ni za kunu.

Gledali smo gradove poput Rijeke ili gradova u zapadnoj Europi, kazao je Tomašević no nije htio govoriti o detaljima poručivši da se razgovori trebaju voditi između Grada Zagreba i Dinama.

  • +10
Gradonačelnik Tomislav Tomašević u svečanoj loži na stadionu Maksimir tijekom utakmice između Dinama i Rijeke Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

To je problem koji je nastajao dva desetljeća, a kako im je u interesu da se rješenje što prije pronađe nastavak razgovora imat će "ubrzanu dinamiku", dodao je Tomašević u izjavi sredinom siječnja.