gradska megatvrtka

Zagrebački holding traži radnike. Pogledajte što se nudi i za koju plaću

15.05.2024 u 14:35

Bionic
Reading

Ako razmišljate o promjeni posla, a željni ste rada na svježem zraku, još danas i sutra možete se prijaviti za neki od poslova u Zagrebačkom holdingu (ZGH)

Za razliku od većini tvrtki, koje u oglasima uglavnom navode da nude 'ugodno i stimulativno radno okruženje' bez navođenja plaće, ali zato s čitavim popisima onoga što traže od potencijalnih zaposlenika, u Holdingu su za pojedina donedavno loše plaćena mjesta oglasili i konkretne bruto iznose plaća.

Pa tako ako želite biti vrtlar, prijavite se možete još danas i sutra, a u Gradskim grobljima početna bruto plaća iznosi 1279,50 eura, što se uvećava za 0,5 posto po godini radnog staža, uz dodatni mjesečni primitak u neto iznosu od 176,66 eura i plaćenu godišnju kartu za gradski i međugradski prijevoz.

Kao dodatna stimulacija radnicima tu su još dodatna godišnja nagrada, naknada za regres, božićnica, dar za djecu mlađu od 15 godina povodom sv. Nikole te dar u naravi za Uskrs, ali i još niz pogodnosti prema Kolektivnom ugovoru.

Groblja traže i komunalnog radnika, a rok za prijavu je još danas i sutra, s početnom bruto plaćom od 1127,39 eura, koja se uvećava za 0,5 posto po godini radnog staža, plus sva ostala primanja.

Ako ste pak kvalificirani za rad na viličaru, još danas se zaprimaju prijave za vozača tog vozila u hladnjači Tržnica Zagreb. Početna bruto plaća je 1488,04 eura te se uvećava za 0,5 posto po godini radnog staža, plus svi ostali primici kao i kod vrtlara i svih drugih zaposlenika u ZGH-u.

Za razliku od tri spomenuta radna mjesta, Holding za Gradske ljekarne traži farmaceutske tehničare i magistre farmacije, ali plaće nisu navedene. Što se još traži, možete pronaći na linku.