ZAGREB - MACELJ

Vozači nervozni, radovi na A2 do kraja lipnja

02.06.2014 u 14:29

Bionic
Reading

Gužve i kilometarske kolone s kojima su se tijekom vikenda susreli brojni vozači na dionici autoceste Zagreb – Macelj uzrokovani su radovima na nekoliko različitih dionica, a svi radovi trebali bi biti gotovi do konca lipnja

U AZM-u kažu kako se izvanredni radovi izvode 'u skladu s rezultatima pregleda i planom izvanrednog održavanja' te da je u tijeku 'sanacija kolničke konstrukcije na trasi autoceste od 35 do 39 kilometra u smjeru prema Macelju'.

Sanacija kolnika odvija se i na mostu Radobojčica u čvoru Krapina u oba smjera autoceste, kao i na nadvožnjaku u čvoru Đurmanec u smjeru Macelj – Zagreb. U AZM-u kažu kako bi radovi na sanaciji kolnika na trasi autoceste i objektima trebali biti gotovi do 6. lipnja 2014. što ovisi i vremenskim prilikama.

Osim navedenog, AZM obavlja i zamjenu ukupno tri prijelazne naprave na mostu preko rijeke Save i nadvožnjaku HŽ-a Raduš na dionici Jankomir - Zaprešić u smjeru Zagreb – Macelj. Ti bi radovi pak trebali trajati do 27. lipnja.

'Kao i svih prethodnih tako i prošlog vikenda, izvodili su se svi radovi prema planu, vremenskim prilikama i u skladu s tehnologijom izvođenja', zaključuju u AZM-u.