banski dvori

Vlada odgovara Anki Mrak Taritaš na pitanje o udžbenicima iz vjeronauka

08.03.2018 u 07:59

Bionic
Reading

Nacrti prijedloga zakona o muzejima i zakona o probaciji na dnevnom su redu sjednice Vlade koja je najavljena za četvrtak

 

Vlada će razmatrati i Nacrt konačnog prijedloga zakona o zaštiti neobjavljenih informacija s tržišnom vrijednosti te nacrt konačnog prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o vodama.

Na dnevnom redu su i prijedlog zaključka o prihvaćanju Akcijskog plana za administrativno rasterećenje gospodarstva 2018., Izvješće o korištenju sredstava Proračunske zalihe Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2018. godinu, za siječanj 2018. godine te Godišnje izvješće o državnim potporama za 2016. godinu.

Ministri će verificirati odgovore na zastupnička pitanja postavljena Vladi, a među njima je i ono predsjednice GLAS-a Anke Mrak Taritaš u vezi s udžbenicima iz vjeronauka te sredstvima za rad vjerskih osnovnih i srednjih škola, vjerskih učilišta, visokih škola i fakulteta. Ivanu Viliboru Sinčiću iz Živog zida Vlada će dati odgovor na pitanje u vezi s obvezama prema Europskoj uniji.

  • +12
Ilustrativna galerija / sjednica Vlade Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL