kazneno prijavljen

U Kupi podvodnom puškom lovio ribu pa se ranio harpunom

07.07.2023 u 16:27

Bionic
Reading

Kaznenu prijavu zbog nezakonitog ribolova zaradio je 24-godišnjak koji je potkraj lipnja u rijeci Kupi lovio ribu podvodnom puškom, a pritom si je harpunom ozlijedio podlakticu pa je zbrinut u riječkoj bolnici

Kaznenu prijavu zbog nezakonitog ribolova zaradio je 24-godišnjak koji je potkraj lipnja u rijeci Kupi lovio ribu podvodnom puškom, a pritom si je harpunom ozlijedio podlakticu pa je zbrinut u riječkoj bolnici.

O tome su u petak izvijestili iz Policijske uprave primorsko-goranske, navodeći da je hrvatski državljani, star 24 godine prijavljen zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela protuzakonitog lova i ribolova.

Ističu da je kriminalističkim istraživanjem, kojeg su proveli policajci iz Čabra, utvrđena sumnja da je 29. lipnja na rijeci Kupi koristio "nedopušteno pomoćno sredstvo" odnosno podvodnu pušku kojom je lovio slatkovodnu ribu.

Tada se i ozlijedio jer je, opalivši harpun iz podvodne puške, zadobio ubodnu ranu podlaktice zbog čega je zbrinut u Kliničkom bolničkom centru Rijeka.

Podvodna puška, koju je koristio u kaznenom djelu, mu je oduzeta, naveli su iz policije.