NAORUŽANI DO ZUBA

U Križevcima pala četvorica dilera, kod sebe imali i strojnicu i pištolje

08.03.2019 u 15:32

Bionic
Reading

Trojicu mladića sa zagrebačkog i jednog sa šireg križevačkog područja uhitila je policija zbog sumnje da su prodavali razne vrste droge, te zaplijenila po više od dva kilograma amfetamina, tzv. 'speeda' i marihuane, manje količine ecstasyja i LSD-a, ali i strojnicu te pištolje

Koprivničko-križevačka policija u petak je izvijestila da je uhitila trojicu u dobi od 24, 23 i 39 godina sa zagrebačkog te 23-godišnjaka sa šireg križevačkog područja te ih privela.

Kazneno su prijavljeni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, omogućavanja trošenja droga te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Istragom je utvrđeno da je 24-godišnjak prodavao drogu amfetamin, ecstasy i marihuanu većem broju osoba sa zagrebačkog i križevačkog područja.

Za prodaju i davanje na uživanje 'speeda', ecstasyja i marihuane većem broju osoba s istog područja policija sumnjiči 23-godišnjaka s križevačkog područja, dok 39-godišnjaka tereto da je posjedovao drogu radi daljnje prepordaje te da ju je prodavao 24-godišnjaku.

Policija je od spomenute četvorice ukupno zaplijenila 2032 grama amfetamina, 2619 grama marihuane, 161 gram ecstasyja, 42 doze LSD-a, devet mobitela, tri digitalne vage, jedan uređaj za vakumiranje, 37 plastičnih vrećica, tri pištolja, jednu strojnicu Ero, 86 komada streljiva i više stotina kuna.