SMJEŠTAJ KUĆANSTAVA

U Glini dosad postavljeno 197 mobilnih stambenih objekata

  • Autor: T.Ba./Hina
  • Zadnja izmjena 13.01.2021 21:53
  • Objavljeno 13.01.2021 u 21:53
Glina

Glina

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Potpredsjednici Vlade RH Tomo Medved i Boris Milošević u srijedu su obišli Glinu i okolno područje gdje je dosad postavljeno 197 mobilnih stambenih objekata, a s radom je započeo najveći gospodarski subjekt u Glini, Drvni centar.

U razgovoru s gradonačelnikom Gline Stjepanom Kostanjevićem informirali su se o premiještanju prostorija glinske gradske uprave koja će se zbog naknadnih potresa s pričuvne lokacije preseliti u prostore u kontejnerima i tamo nastaviti s radom, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici Stožera Civilne zaštite, potresinfo.gov.hr

Najavljeno je da će od sutra, 14. siječnja, u 12 sati, prehranu stanovništva i u Glini preuzima tvrtka Pleter, a hrana će se, kao i dosad, dijeliti na lokaciji ŠRC Banovac.

Tomo Medved i Boris Milošević

Tomo Medved i Boris Milošević

Izvor: Pixsell / Autor: Edina Zuko/PIXSELL

Na sastanku se razgovaralo i o smještaju kućanstava u mobilne stambene objekte koji se užurbano postavljaju. Do sada je na području Gline u organizaciji Stožera Civilne zaštite postavljeno 167 mobilnih stambenih objekata, a njih 30 privatnim inicijativama.

Gradonačelnik Kostanjevićem je također izvijestio potpredsjednike Vlade Medveda i Miloševića da je s radom započeo najveći gospodarski subjekt u Glini, Drvni centar Glina.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!