kandidacijske liste

Troskot: Most je politička snaga u Zagrebu, ojačali smo gotovo trostruko

22.04.2021 u 19:59

Bionic
Reading

Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba i povjerenik te stranke za Zagreb Zvonimir Troskot izjavio je u četvrtak, prije predaje kandidacijskih lista, da Most na ove lokalne izbore u Zagrebu izlazi s gotovo tri puta više lista za mjesne odbore nego prije četiri godine

Prije predaje Gradskom izbornom povjerenstvu Mostovih kandidacijskih lista za vijeća mjesnih odbora i vijeća gradskih četvrti, Troskot je, kako je priopćio Most, istaknuo da je ponosan što je Most postao politička snaga u Zagrebu i što je među najjačim političkim organizacijama u metropoli.

“Izlazimo s listama u gotovo svim gradskim četvrtima i imamo porast od 150 posto na razini mjesnih odbora u odnosu na 2017. Prije četiri godine Most je popunio 30 mjesnih odbora na razini Zagreba, a sada ih ima 75. To pokazuje da je organizacija Mosta u Zagrebu znatno ojačala i da smo postali politička snaga kako smo i najavljivali”, istaknuo je Troskot.

Pozvao je građane da podrže Most na svim listama, a posebno onu za Gradsku skupštinu.

"Pet Mostovaca u Skupštini koliko nam neke ankete predviđaju, može osigurati manje korupcije, manje namete i više transparentnosti u Zagrebu", smatra Troskot.

Istaknuo je da su ustrojili Mostovu gradsku organizaciju u Zagrebu kojoj su se priključili vrhunski stručnjaci iz svih područja, doktori znanosti, poduzetnici, građevinari, prometni stručnjaci, mladi ljudi koji se aktivno žele uključiti u političke procese u Zagrebu.

“Zajedno s njima, radit ćemo za boljitak svih građana grada Zagreba baštineći vrijednosti Mosta a to su prije svega stručnost, transparentnost i ustrajnost u borbi protiv korupcije”, poručio je Troskot.