'5 do 12'

Todorić na Facebooku: HDZ mi je pokušao pokrasti cijeli program!

07.03.2024 u 22:39

Bionic
Reading

Ivica Todorić koji je nedavno osnovao političku stranku 'Zajedno Hrvatska' oglasio se na svojem Facebooku navodeći kako je 'HDZ želio plagirati program stranke Zajedno Hrvatska'

Ivica Todorić objavu na svojem Facebooku naslovio je 'HDZ želio plagirati program stranke Zajedno Hrvatska'. U njoj, između ostaloga navodi kako je 'HDZ, koji drsko, jadno i nisko proziva druge da prepisuju slogane njihovih bivših političara', pokušao plagirati čitav Izborni program stranke Zajedno Hrvatska.

Objavu Ivice Todorića prenosimo u cjelosti:

'HDZ ŽELIO PLAGIRATI PROGRAM STRANKE ZAJEDNO HRVATSKA!

Dakle, HDZ, koji drsko, jadno i nisko proziva druge da prepisuju slogane njihovih bivših političara, pokušao je plagirati čitavi Izborni program stranke Zajedno Hrvatska!

(originalni program Zajedno Hrvatska 2024 možete pročitati na linku - https://zajednohrvatska.hr/program-zh/)

Kada su shvatili da im to neće proći, doslovno 5 do 12 tek kreću pisati svoj izborni program iz početka, a za što su angažirali i kao "koordinatora za izradu programa" postavili duboko kompromitiranu Ninu Obuljen-Koržinek, osobu koja je već mjesecima predmet istraga Europskih tužitelja.

Uvjeren sam da Hrvatski građani neće nasjesti na još jedan, u zadnji tren sklepan pamflet Plenkovićeve samohvale, pisan od strane osoba pod ozbiljnom sumnjom na izvršenje koruptivnih djela, da će izaći na izbore u velikom broju i jednom za svagda razmontirati tu interesnu hobotnicu koja se samo na papiru naziva političkom strankom.

#zajedno ZA SNAŽNU I PRAVEDNU HRVATSKU', napisao je Todorić.