Svi u La La Land - na najbolju zabavu u gradu!

Svi u La La Land - na najbolju zabavu u gradu!

20.12.2013 u 02:15

Bionic
Reading

Kino Europa će sutra, u nedjelju, postat će pravi pravcati vašar. Kupite unikatne odjevne bokune, poslušajte dobru mjuzu ili što vam kaže tarot, bacite partiju šaha uz kuhano vino ili rakijicu i odite kući pjevajući!


Tridesetak pomno odabranih izlagača drugog izdanja veselog i šarenog LA LA LANDA će u nedjelju 22. prosinca ispuniti predvorje i terasu kina Europa. Po principu vašara i uz parolu 'za svakoga ponešto' drugi LA LA LAND predstavlja spektakularan izbor vintage namještaja, industrijskih lampi i ostalog prigodnog blaga koje donosi Mr. & Mrs. Asparagus – vintage store za čijim asortimanom uzdišu mnogi. Najbolje odjevne bokune i nakit iz prošlih desetljeća predstavit će i nekoliko izlagača probranog vintagea, a za kvalitetnu reciklažu velikog emotivnog naboja pobrinut će se veliki izbor rabljenih knjiga i gramofonskih ploča – ponuda idealna za pojačani kućni boravak kakvog podrazumijeva zima koja nam se smiješi.

Ponuda LA LA LANDA ne briše samo pašinu sa starih komada, već i predstavlja iznimno zanimljive kreativce današnjice.

Za sve koji za kraj 2013. godine i što spektakularniju 2014. žele ponoviti ili pak najdražima pokloniti štogod od odjevne ili ukrasne važnosti, na LA LA LANDU ih čekaju ručno rađene kožne torbe Long Way Back mladog dizajnera i kipara Slavena Milića te unikatnih radovi modnih brandova Dott., TT Tanja Topolovec), Chicks on Chic, Poolhouse Project..., te izvanredan izbor ručno rađenog nakita Eve Lumezi, The All, Mangan, Sunkoplet... Vašarskoj atmosferi pripomoći će ordinacija tatoo majstora Super Timora.



Posebno nam je zadovoljstvo predstaviti mladu ekipu +/-18 koja od recikliranog plemenitog i toplog hrasta radi namještaj domaće proizvodnje s dizajnom koji se naslanja na modernu kakvu pamtimo iz razdoblja pedesetih godina bivše Jugoslavije.

Predstavit će im se i braća po talentu i humoru – novoosnovana agencija Señor čiji 'Brand New Year', produkt kolaboracije s 12 domaćih dizajnera i dizajnerskih studija koji copywriteom i dizajnom pomažu poduzetnicima bere lovorike i uzvike odobrenja i oduševljenja.

Svoje će rukotvorine tako predstaviti Lisnati odred – dobitnici brojnih nagrada za svoj fantastičan izum – biljkubator – u kojem i na najmanjim prozorskim oknima uspijeva rajčica, peršin, rikola!

Svojim ilustracijama, posterima, humorom, talentom i samo za LA LA LAND izmišljenom tombolom – astrolomijom – razveseljavat će nas umjetnici Miron Milić i Miro Župa.

Ako vam vintage dragulji te ručno rađena blaga ne spadaju u sastojke dobro provedene nedjelje, za vas je LA LA LAND osigurao i razne druge načine zabave. U predvorju kina na partiju šaha vas izaziva fotograf Domagoj Blažević, pod popularnim fikusom u stakleniku kina vas čeka tarot majstorica, a pred samim kinom veselica uz kuhanu rakiju, vino i posebnu ponudu kuhinjice kina Europa.

Prognoza kaže – 6 sunčanih stupnjeva, a mi kažemo - svi ste pozvani!