uoči izbora

Suradnja Mosta i para Selak Raspudić pukla na jednom pitanju

24.04.2024 u 11:53

Bionic
Reading

Zbog izjave Marina Miletića bračni par Selak Raspudić napustio je Most

Do sukoba između Marije Selak Raspudić i Marina Miletića došlo je u debati televizije N1 uoči parlamentarnih izbora. Selak Raspudić je na pitanje je li pobačaj pravo žene odgovorila s 'da'. Miletić je odmah reagirao, kako piše N1, navodeći da se Selak Raspudić pogrešno izrazila te da nije članica stranke.

Miletić je poručio da je 'Most jasno za - život' te da vrh stranke, predsjedništvo i predsjednik, svi imaju isti stav.

'Marija se ovdje pogrešno izrazila, ali neka ona sama to objašnjava. Ona nije član stranke niti ima ikakvu stranačku funkciju. A narod će preferencijalnim glasovima pokazati što misli o svakom od nas', poručio je Miletić.

Povrijedilo je to Mariju Selak Raspudić te je rekla da do razlaza nije došlo zbog liste za Europski parlament i da su predmet rasprave među njima bila nesuglasice oko kampanje i onoga što joj je prethodilo.

'Nesuglasice nismo uspjeli razriješiti. Liste za europske izbore samo su bile povod za ovo obraćanje i rasvjetljavanje situacije. Bilo mi je ponuđeno da budem na listi za Europski parlament, a kolega Marin Miletić također je izrazio želju da bude na listi za Europski parlament', rekla je te dodala da 's obzirom na činjenicu kako se kolega Miletić od nje javno ogradio', smatrala je neprimjerenim da nosi zajedničku listu.