ČETVRTI PO REDU

Stiže novi DLC za Aliens: Colonial Marines

09.07.2013 u 12:58

Bionic
Reading

Jedno od najvećih gaming promašaja u proteklom desetljeću dobiti će i svoj novi DLC sadržaj

Svi se još vrlo dobro sjećamo Aliens: Colonial Marines, katastrofalno loše igre koja je obećavala toliko mnogo. I upravo u tome je bio problem. Naime, Gearbox je, ispostavilo se kasnije, uz pomoć Sega-e igračima prezentirao jako uljepšane demonstracije igre u kojima je sve izgledalo fantastično.

 

U samoj igri smo na kraju dobili grafiku u razini PlayStationa 2, hrpu bugova i problema i jako loš gameplay. Gearbox se nikada nije udostojao ispričati za fijasko, a studio koji mu je pomogao u razvoju, TimeGate, bankrotirao je i propao.

 

Unatoč svemu tome, 'Colonial Marines' bio je komercijalni uspjeh pa ne iznenađuje da će Gearbox za njega objaviti novi DLC i to u obliku novog dijela singleplayer kampanje. To još uvijek nije službeno najavljeno, no na internetu su se pojavili popisi trofej za singleplayer kampanju, a i Gearbox se obavezao na objavu četiri DLC-a dok su tri prethodna već na tržištu.

 

Randy Pitchford nedavno je izjavio da će Gearbox potpuno obustaviti razvoj igara za aktualne konzole nakon što dovrši posljednje DLC sadržaje za Colonial Marines i Borderlands 2.