OŠTAR ODGOVOR

Iznerviran prozivkom Karoline Vidović Krišto, Stanković objavio kolika mu je plaća

24.03.2021 u 15:42

Bionic
Reading

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj gledane HRT-ove emisije Nedjeljom u 2 objavio je na svojoj Facebook stranici iznos plaće koju prima iziritiran prozivkama saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto

'U posljednja 2-3 mjeseca konstantno me kinji saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna.

Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg . Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome.

U posljednja 2-3 mjeseca konstantno me kinji saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske...

Objavljuje Aleksandar StankovićSrijeda, 24. ožujka 2021.

Da rezimiramo.

1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića, ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam.

2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn. i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u.

Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda za*ebala. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali k*ta! To si ti, Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima', napisao je Stanković.