NASTAVAK OBRAČUNA

Šprajc ismijao HEP-ov demanti lošeg poslovanja

09.12.2009 u 08:26

Bionic
Reading

Poslovično ironični voditelj HTV-ova 'Dnevnika' Zoran Šprajc sinoć je zabavio gledatelje novim komentarom u svom stilu

Šprajc se, naime, na samom kraju informativne emisije, kako on to osobito voli, osvrnuo na HEP-ov ispravak 'netočnog navoda' iz prošlog 'Dnevnika' da je hrvatski električni monopolist neočekivano veliki gubitaš.

Tako je HEP, umjesto traženog demantija, dobio dodatnu porciju 'jezikove juhe'. 'Na samom kraju stigao je demanti na jednu našu primjedbu u kojoj smo rekli da je HEP uspio ostvariti milijardu kuna gubitka. U HEP-u se pozivaju na reviziju koja je ustvrdila da je u prvom polugodištu HEP ostvario dobit od 240 milijuna kuna', započeo je vijest Šprajc komentirajući da će informacije sigurno razveseliti i Banske dvore koji su HEP-u, vjerujući da ima problema, odobrili novo veliko zaduživanje, ali i one kojima HEP duguje novac poput Končara.

'Razveselit će i sve naše potrošače u čije ime HEP na svjetskom tržištu kupuje najskuplju struju na svijetu', nastavio je Šprajc svoju neumoljivu baražu, prenosi Jutarnji.hr.

Prilog je zaključio konstatacijom da je 'uspješnost HEP-ova poslovanja utvrdio neki revizor kojemu se može vjerovati kao i onome u Podravci'.