POJAČANJE IZ ALŽIRA

Soudani potpisao za Dinamo: Brzo ćete vidjeti koliko sam dobar

27.05.2013 u 21:56

Bionic
Reading

Vrlo brzo nakon dolaska u Zagreb alžirski reprezentativac El Arbi Hiliel Soudani potpisao je ugovor sa zagrebačkim Dinamom kojem će se pridružiti na ljetnim pripremama

Soudani je drugo maksimirsko napadačko pojačanje u samo dva dana. Nakon čileanskog reprezentativca Juniora Fernandesa Dinamova navala ojačana je i za 25 godina starog i 182 cm visokog Alžirca El Arbija Hilela Soudanija koji je do danas bio član portugalske Vitorije iz Guimaraesa.

Od bivšeg kluba se oprostio golom u pobjedi nad Beficom u finalu portugalskog kupa, a već sutra čeka ga prozivka alžirskog izbornika Vahida Halilhodžića. Nakon potpisa na ugovor (o kojemu klub nije priopćio baš nikakve detalje, čak niti dogovoreno trajanje suradnje) za službenu stranicu rekao je:

'Jako sam sretan što sam ovdje. Čuo sam već puno toga o Dinamu i svjestan sam velikih ambicija ovoga kluba. Uistinu čvrsto vjerujem da ću već na početku sljedeće sezone pokazati zašto me Dinamo želio i opravdati povjerenje svih. Jasno, vjerujem i da ću sa svojim novim suigračima slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru,' prenosi gnkdinamo.hr izjavu svoje nove uzdanice, a sportski direktor Zoran mamić kratko dodaje kako Soudanija svi hvale i kako nema razloga za sumnju da je riječ o kvalitetnom pojačanju.

Soudani je prije dvije godine kao najbolji strijelac lige predvodio svoj ASO Chief prema naslovu alžirskog prvaka, a za reprezentaciju je postigao sedam pogodaka (šest službenih) u 13 dosadašnjih nastupa.