'STVARANJE POZITIVNE KLIME'

Smjene u splitskoj policiji

  • Autor: Leo Nikolić
  • Zadnja izmjena 23.06.2010 13:23
  • Objavljeno 23.06.2010 u 13:23
split policija zgrada

split policija zgrada

Izvor: tportal.hr / Autor: Leo Nikolić Tportal

Danas je javnost informirana o premještajima i novim imenovanjima u nekim sektorima u splitskoj policiji. Motiv za te promjene, po riječima načelnika PU splitsko-dalmatinske Josipa Bukvića, stvaranje je pozitivne klime i radne atmosfere

Načelnik je također predstavio novi vizualni identitet policijske uprave, ali i naglasio da na osnovu statističkih podataka u prvih pet mjeseci ove godine može potvrditi da je Split siguran grad, posebno u usporedbi s drugim hrvatskim gradovima.

Za načelnika sektora policije imenovan je Sloboda Marendić, a za načelnika Sektora za granicu Ivo Babić. Novi načelnik Odjela za javni red je Josip Jukić, a Odjela za sigurnost prometa Jozo Šitum. Za načelnika Odjela kriminaliteta droge imenovan je Dušan Jenjić. Drugu policijsku postaju u Splitu voditi će Marko Srdarević

Zdravko Gabelica će voditi postaju Prometne policije, a Ante Gudelj Postaju aerodromske policije. Željko Kapitanović je novi načelnik PP Trogir.

Splitska policija je dobila i Odsjek za izvještajnu analitiku koji će voditi Marina Kraljević-Gudelj, dosadašnja glasnogovornica.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi