JOŠ SE NE ZNA ŠTO ĆE BITI

Sljedeći Mass Effect nije 'četvorka'

08.02.2013 u 09:56

Bionic
Reading

Ljudi koji stoje iza sljedeće igre Mass Effect usprotivili su se tome da se igru naziva 'Mass Effect 4', jer još ni sami ne znaju što će zapravo igra biti

U listopadu prošle godine, BioWare je iznenada i potpuno neočekivano najavio novi Mass Effect. O njoj se, naravno, još uvijek ne zna ništa pa ni to hoće li biti prequel, sequel ili - ništa od toga. Samo je jedno sigurno – igru će razvijati BioWare Montreal, studio koji je radio na side-questovima na posljednje dvije igre te na multiplayeru u Mass Effectu 3. Na dosadašnjim trilogijama radio je BioWareov studio smješten u Edmontonu.

 

Unatoč svemu, javnost i mediji novu igru nastavili oslovljavati kao 'Mass Effect 4' što nije drago ljudima koji rade na projektu.

 

'Nazivati igru 'Mass Effect 4' ili 'ME4' ne ide nam u korist i uzrokuje mnogo nesporazuma. Već smo nekoliko puta rekli da je gotova Shepardova trilogija i on/ona neće biti u sljedećoj igri. To je jedini detalj koji vam zasad možemo sa sigurnošću reći. Igra ne treba biti smještena nakon originalne trilogije ili prije nje i u njoj ne trebaju biti likovi koji su bili u trilogiji', objasnio je na BioWareovom forumu Chris Priestly, čovjek zadužen za odnose s javnošću.

 

Za bilo kakve konkretne informacije o sljedećem Mass Effectu morat ćemo pričekati još najmanje pokoji mjesec.