TORBICA OD ZMIJSKE KOŽE

Saša Broz opako uzvratila na teorije urote Domazeta Loše

  • Autor: M.Šu.
  • Zadnja izmjena 11.05.2015 10:39
  • Objavljeno 11.05.2015 u 10:39
Saša Broz i Davor Domazet Lošo

Saša Broz i Davor Domazet Lošo

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Josip Broz Tito zapravo je bio sin bečkog bogataša i njegove sluškinje Hrvatice. Tu je tezu jučer iznio Davor Domazet Lošo, a nije dugo trebalo čekati na odgovor Titove unuke Saše Broz

O podrijetlu Tita Domazet Lošo piše u svojoj novoj knjizi 'Admiralovi zapisi', u kojoj iznosi tezu da je Josip Broz zapravo podmetnuti ruski agent koji je rođen u izvanbračnoj vezi bečkog bogataša i njegove sluškinje Hrvatice. Dokaz za to je, tvrdi Domazet Lošo, torbica od zmijske kože od koje se Tito nije odvajao. Što se nalazi u torbici, Domazet nije htio otkriti, poručivši da sve piše u njegovoj knjizi.

Nakon iznošenja teze o Titovom podrijetlu odmah je stigla reakcija njegove unuke Saše Broz. 'Poštovani DRUŽE DD Lošo, vezano za djedovo (a time i porijeklo moje malenkosti), ponizno Vam upućujem sljedeće informacije i nadam se da će biti od koristi Vašem novom književnom hitu u kojem, između ostalog materijala, možemo naći i nešto u stilu: JAŠE TITO NAS, AL' BOME I MI NJEGA!!!', napisala je Saša Broz na svom profilu na Facebooku.

Priznaje da je Domazet doista u pravu - Tito nije bio Tito.

'Istina je to da Tito nije bio Tito, ali niste pogodili kombinaciju... Djed je bio posvojeno dijete punokrvne Kolumbijke i nasljednika kralja Karla XXL. Tako kažu stare crkvene knjige. One iz 5. st. pr.n.e. Postoje, gospodine Lošo, i drugi pokazatelji koji kažu da je zapravo bio žena. Žena s mudima! Ta tvrdnja mi naime nije draga jer moj identitet direktno dovodi u pitanje. Baka mi je pričala da je djed u mladim danima izgledao kao pripadnik crne rase. To je neobično, kažu stanovnici Patagonije, jer su mu roditelji bili arijevci. Patagonci su ponosni na djeda, a kuća u kojoj je rođen davne 1656. i danas je zanimljiva turistima', ironično se osvrće Broz.

Na svom profilu na Facebooku komentirala je i 'famoznu' torbicu od zmijske kože.

'Voljela bih da sam imala prilike, kao Vi, vidjeti tu torbicu od zmijske kože, ali djed je, kažu, završio jedan semestar u Hogwartsu, što je bilo dovoljno da može stvari učiniti nevidljivima. Nevidljiva THE TORBICA od zmijske kože... kako to da nitko od obitelji nije vidio tu torbicu ??? Mislim... kad ga tako dobro poznajete, onda znate da nikad sam nije nosio ništa osim cigara. Upaljač bi rijetko imao sa sobom. Valjda su se plašili da se ne zapali pa da se ne može nastaviti mit. Bez glavnog junaka nema mitologije ni brainf... logije', piše Broz.

Čestitala je Broz sarkastično Domazetu na knjizi.

'Zašto o djedu u Vašoj knjizi? Koliko će koštati knjiga? Očekujete dobru prodaju? Zašto ne pišete knjigu o nekom drugom hrvatskom velikanu? A to da je djedov sprovod bio najveći u povijesti, to bi ipak bila istina. Vama, poštovani gospodine Lošo, od srca želim uspjeh s knjigom, a za sve one koji javno lupetaju, a ne znaju što lupetaju, evo ekskluziva za neki novi književni bestseler: PRAVO IME J.B. TITA JE JUAN MANUEL MARQUEZ VON SKINITE MI SE VIŠE!!!', zaključila je Broz.

380978,380163,380127,365352

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!