u protekla 24 sata

Samoizolaciju u splitskoj županiji prekršilo 39 osoba, a 60 ih vozilo bez propusnice

25.03.2020 u 11:44

Bionic
Reading

Splitska je policija u samo jednom danu otkrila 39 osoba koje su prekršile samoizolaciju, dok je 60 vozača u međugradskom prometu bilo bez valjanih propusnica, doznaje se danas u policiji

Kako se doznaje, u protekla 24 sata zaključno do utorka u 22 sata splitska policija je na području Splitsko-dalmatinske županije izvršila 255 provjera samoizolacije i utvrdili da je 39 osoba prekršilo tu mjeru o čemu će izvijestiti Državni inspektorat i Sanitarnu inspekciju koja im je izdala rješenja o samoizolaciji.

U utorak su imali veliki priljev vozila na prilazima gradu Splitu pa su tako na području cijele policijske uprave vratili 60 vozača koji nisu zadovoljili uvjetima, odnosno nisu imali adekvatne propusnice pa su vraćeni u mjesto prebivališta.

"I dalje radimo intezivno. I danas kada građani odlaze u Split, stvori nam se gužva zbog koje se čeka dvadesetak minuta nakon čega to splasne i gužvi više ne bude. Danas od 14 do 17 sati na izlazima iz grada možemo očekivati malo veće gužve. Najvažnije je da se građani naviknu policajcu pokazati osobnu i propusnicu pa je najbolje da vozači ta dva dokumenta već pripreme i sve će ići brže", poručila je Antonela Lolić iz splitske policije.