POD UTJECAJEM TARANTINA

Remedyjev dnevnik o novom Alan Wakeu

07.02.2012 u 13:05

Bionic
Reading

Alan Wake's American Nightmare nije nastavak na originalni Alan Wake, već svojevrsni spin-off kojim je Alan Wake, kako kažu njegovi autori, približen Quentinu Tarantinu i filmu 'From Dusk 'Till Dawn'

Alan Wake na tržištu se pojavio početkom 2010. godine nakon nekoliko dugih i neizvjesnih godina u razvoju. Ipak, finalni proizvod ispao je odličan, što je Remedy potaklo da priči dodaju još jedan dio u vidu 'American Nightmare'-a, naslova koji nije punokrvni nastavak, ali nije ni DLC.

 

Igra će se na tržištu pojaviti 22. veljače ove godine i to kao Xbox Live Arcade naslov koji neće biti dostupan u trgovinama, ali zasad ni za koju drugu platformu osim Microsoftove konzole.

 

Remedy je povodom skorašnjeg izlaska igre objavio i prvi video-dnevnik o American Nightmareu, a mnogima od vas za oko će zapeti lice kreativnog direktora. Da, radi se o licu Max Paynea iz prve Max Payne igre;

 

 

Još prije no American Nightmare, na tržištu će se 16. ožujka pojaviti PC verzija Alan Wakea. Dugo smo čekali, no nadamo se da će se isplatiti.