'singularity'

Quantic Dream radi na igri za PlayStation 4

23.01.2013 u 12:48

Bionic
Reading

Francuski razvojni studio poznat po igrama poput Fahrenheita i Heavy Raina registrirao je internet domenu koja sugerira da studio trenutno radi na igri za PlayStation 4

'Beyond: Two Souls' ime je igre na kojoj trenutno radi Quantic Dream i to za PlayStation 3 platformu. Međutim, isti studio, čini se, već sprema igru i za PlayStation 4. Oni su naime registrirali domenu pod imenom 'singularityps4.com' što se uklapa u njihovu praksu registracije domena uz ime igre i platforme. Tako je Quantic prije nekoliko godina registrirao i domene 'heavyrainps3.com' te 'beyondps3.com'.

 

Da stvar bude interesantnija, tech demo 'Project Kara' koji je Quantic prezentirao prošle godine kako bi pokazali mogućnosti PlayStationa 3 inspiriran je knjigom 'The Singularity is Near' Raya Kurzwella. Sasvim je moguće da je 'Project Kara' začetak prve Quanticove igre na nadolazećoj Sonyjevoj platformi.

 

I dok se čeka službena potvrda iz Quantica koja se sigurno neće dogoditi prije službenog predstavljanja PlayStationa 4, valja imati na umu da je i registracija domene svojevrsna službena potvrda.