fokus na splitu

Puljak neće u Sabor, otkrio tko će ga mijenjati: 'Nisam ovo očekivala'

14.05.2024 u 13:56

Bionic
Reading

Predsjednik Centra Ivica Puljak saborski mandat stavit će u mirovanje, a umjesto njega u Sabor će ući dubrovačka odvjetnica Viktorija Knežević, izvijestili su iz stranke

U sljedećem razdoblju, pojasnio je Puljak, fokusirat će se na funkciju gradonačelnika Splita i 'nastavak uvođenja reda'.

'Siguran sam da će Viktorija Knežević predano raditi na ciljevima za koje se Centar zalaže i nastaviti borbu za europsku Hrvatsku, u kojoj će svi građani imati jednaka prava', poručio je Puljak te je zahvalio građanima na povjerenju koje su mu ukazali na izborima.

Knežević je najavila da će se u Saboru fokusirati prvenstveno na borbu za bolju i pravedniju državu, dostupnu građanima.

'I kada imaju neka prava, naši građani ih teško ostvaruju. To se mora promijeniti. Također, u fokusu će mi biti i Dubrovnik. Do sada smo, nažalost, imali zastupnike koji su o mnogim važnim temama uglavnom samo klimali glavom i poslušno glasali po zna se čijoj direktivi. Zalagat ću se da se glas građana Dubrovnika čuje u Saboru i borit ću se za sve opravdane interese našeg grada', rekla je Knežević koja je u izjavi za Dalmatinski portal dodala kako nije očekivala ovu odluku.

'Nisam ovo očekivala tako da sam iznenađena odlukom, zbog čega sam zahvalna i počašćena. Vjerujem da ću opravdati povjerenje koje mi je dano', rekla je.

  • +10
Ivica Puljak Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo