'koalicija' u bijelom

Puljka operirao SDP-ovac, a asistirao mu HSP-ovac

13.05.2024 u 11:02

Bionic
Reading

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak ozlijedio se u nedjelju tijekom izleta u prirodi, nakon čega je operiran u splitskoj bolnici

Kako donosi Dalmatinski portal, Puljku je pukla tetiva kvadricepsa, zbog čega je morao biti podvrgnut operativnom zahvatu. Zanimljivo je, s obzirom na nabrijanost političke situacije u Hrvatskoj, to da ga je operirao SDP-ov gradonačelnik Ploča i saborski zastupnik Mišo Krstičević, s kojim je Puljak bio na izbornoj listi koalicije Rijeke pravde u 10. izbornoj jedinici, a prilikom operacije, koja je potrajala oko sat vremena, asistirao mu je HSP-ov potpredsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije Luka Roguljić.

Podsjetimo, o tome da se ozlijedio splitski gradonačelnik izvijestila je njegova supruga Marijana Puljak, također izabrana saborska zastupnica s liste koalicije Rijeke pravde, ali u 1. izbornoj jedinici.

'Nije šetnja u prirodi uvijek bezopasna. Jučer smo bili na izletu u prirodi, Ivica se nezgodno poskliznuo i ozlijedio nogu. Na hitnoj u Splitu dijagnosticirali su mu rupturu mišića i odmah ga operirali kasno sinoć. Operacija je prošla dobro, nadam se da će uskoro doma. Hvala dežurnoj ekipi hitnog prijema, medicinskom osoblju i liječnicima KBC-a Split na predanosti i brizi', napisala je Puljak na Facebooku.

  • +4
Ivica Puljak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic