DRAMA PRED SPLITSKOM BOLNICOM

Propucani muškarac iz BMW-a je nogometni sudac

02.04.2014 u 13:40

  • +9

Ludilo pred splitskom bolnicom

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bionic
Reading

Splitska policija i dalje provodi istragu o uzrocima i okolnostima jučerašnjeg incidenta u krugu splitskog Kliničkog bolničkog centra (KBC), kada se vozač osobnog vozila BMW šibenskih registracija zabio u sanitetsko vozilo Hitne pomoći, dok je suvozač u BMW-u imao prostrijelnu ozljedu koljena.

U tom incidentu koji se dogodio oko podneva, 31-godišnji suvozač S.D. iz Imotskog teško je ozlijeđen kada mu je prostrijeljeno koljeno zbog čega je morao biti podvrgnut operaciji, no nije životno ugrožen.

Njegov prijatelj koji je vozio automobil, 31-godišnji Šibenčanin također je zadržan u splitskoj bolnici i to na Odjelu psihijatrije.

Neslužbeno se doznaje kako je pretrpio šok zbog kojeg ne može govoriti i pod stalnim je nadzorom liječnika zbog čega nije mogao jučer biti ispitan o okolnostima koje su se prethodile incidentu pred Hitnom pomoći.

Lokalni mediji pišu kako se muškarci dobro poznaju, te da je ozlijeđeni 31-godišnji Imoćanin nogometni sudac.
Policija je jučer na mjestu događaja obavila očevid, te su razgovarali s teško ozlijeđenim suvozačem, no nisu željeli davati informacije o rekonstrukciji incidenta sve dok se ne ispita vozač BMW-a.

Tako je i dalje nepoznato zašto su se dvojica muškaraca uputili u Split na Hitnu pomoć, je li pucano iz pištolja u krugu bolnice ili prethodno na nekom drugom mjestu ili u automobilu, koliko je metaka ispaljeno, čiji je pištolj, te jesu li bili pod utjecajem alkohola ili droga.