nesretan kraj potrage

Pronađeno tijelo dvogodišnje djevojčice koja je nestala u Njemačkoj

19.12.2023 u 16:26

Bionic
Reading

Ronioci su u utorak ujutro pronašli tijelo dvogodišnje Melisse iz Bingen-Hitzkofena (okrug Sigmaringen). Melissa je nestala oko 17 sati u nedjelju iz obiteljskog doma

Jutros se deset ronilaca iz vodne policije vratilo na rijeku Lauchert. Dežurala je i DLRG služba s čamcem i sonarnim uređajem. Snage su pretražile pet kilometara dugu dionicu rijeke do ušća u Dunav kod Sigmaringendorfa, piše Fenix Magazin. Sve ukazuje na to da je Melissa u pidžami upala u rijeku nekoliko metara od roditeljske kuće, navode njemački mediji.

U njemačkom mjestu Bingenu (okrug Sigmaringen u Baden-Württembergu) dvogodišnjoj djevojčici Melissi od nedjelje poslijepodne nije bilo ni traga. U trenutku nepažnje, djevojčica je navodno napustila kuću svojih roditelja samo u pidžami. Policija ju je odmah počela tražiti.

Policajci su prvo pretraživali područje uz rijeku, tražeći tragove koji bi ih doveli do nestale djevojčice. Roditelji su policiju pozvali u nedjelju navečer oko 18.30. Rekli su da njihove kćerkice više nema. Nestanak djeteta roditelji su primijetili oko 17 sati. Nakon poziva roditelja policajci su pokrenuli veliku potragu.