GDJE JE BIO GRADSKI SLUŽBENIK?

Pročitajte pismo koje je nasmijalo cijeli Split

08.03.2014 u 16:30

Bionic
Reading

Ako ste se ikad zapitali što sve rade zaposlenici gradske uprave u Banovini, jedan od odgovora ponudio je Dalibor Lovrić iz Službe za kulturu, umjetnost i staru gradsku jezgru. Lovrić je od ranije poznat po - u najmanju ruku - živopisnim obraćanjima javnosti, pa i svojim nadređenima, bez obzira na to koje su političke opcije, a čest je gost i u novinskim rubrikama poput Tribine Slobodne Dalmacije, piše Splitski portal

Lovrić se ovoga puta duhovitim pismom obratio svom nedavno postavljenom šefu, pročelniku spomenute službe Siniši Kuki, i pobrinuo se da ono dospije u javnost. Koliko se iz Lovrićeva novog pisma može razabrati, Kuko je od njega tražio da se očituje gdje je bio - ako već ne na radnom mjestu - u srijedu između 14.30 i 15.19, kad ga je tražio u više navrata, piše Splitski portal.

Ukratko, Lovrić je zbog teške prehlade išao kod liječnika, ali o tome nije nikoga izvijestio, i sada mu je jako čudno što to ikome smeta, bez obzira na to što pročelnik nije morao znati za njegove tegobe.

Cijelo pismo pročitajte OVDJE.