OD STRANAČKE KOLEGICE

Prijava šefu dubrovačke mladeži SDP-a

14.08.2010 u 18:58

Bionic
Reading

Postupajući po prijavi 58-godišnjakinje iz Dubrovnika zbog zlouporabe telekomunikacijskih podataka, djelatnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske utvrdili su postojanje osnovne sumnje da je 24-godišnjak iz Dubrovnika počinio kazneno djelo 'povredu tajnosti, cjelovitosti i dostupnosti računalnih podataka programa ili sustava'

PU dubrovačko-neretvanska u današnjem priopćenju navodi kako se 24-godišnjaka sumnjiči da je u razdoblju od 10. do 16. srpnja ove godine u više navrata presretao privatnu elektronsku poštu 58-godišnjakinje, a koja mu nije bila nužno namijenjena.
U dogovoru s nadležnim Državnim odvjetništvom protiv osumnjičenog 24-godišnjaka podnosi se kaznena prijava redovitim putem.

Kako se neslužbeno doznaje, prijavu policiji podnijela je predsjednica dubrovačkog SDP-a i Gradskog vijeća Dubrovnika Olga Murati zbog sumnju na zlouporabu telekomunikacijskih podataka, a kojima je izravan pristup imao predsjednik dubrovačkog Foruma mladih SDP-a Nikša Klečak, protiv kojega policija i podnosi kaznenu prijavu.