SAMO ZA NOVINARE

Predstavljanje Battlefielda 4 već sljedeći tjedan

18.03.2013 u 01:08

Bionic
Reading

EA i DICE započeli su sa slanjem pozivnica novinarima koji će igru po prvi puta moći vidjeti već sljedeći tjedan i to u San Franciscu

Vrlo tiho i bez pretjerane buke EA je većim medijskim kućama u svijetu poslao pozivnice za prvo javno predstavljanje Battlefielda 4, igre koja je najavljena još krajem prošle godine. Tada se saznalo da će svi koji kupe Medal of Honor: Warfighter dobiti pristup beta-testiranju igre koja se na tržištu neće pojaviti prije početka 2014. godine.

 

Najava novoga Battlefielda 4 bila je sasvim logična nakon uspjeha koji je postigao Battlefield 3, posebice na planu multiplayera.

 

Ovih informacija dokopao se Kotaku kojemu je insider poslao jednu promo ilustraciju, ali i dvije ulaznice za zamuljanim datumom događanja. Zanimljivo, igra je već prikazana zaposlenicima GameStopa, velikog trgovačkog lanca, a prema informacijama spomenutog insidera, igra bi se na tržištu trebala pojaviti krajem ove godine. Znači li to dolazak na hardver sljedeće generacije još uvijek nije sasvim jasno. Više informacija svakako očekujemo sljedeći tjedan.