SLETJELI S POLJSKOG PUTA

Policija pronašla otmičara i njegovu bivšu suprugu

19.04.2009 u 14:25

Bionic
Reading

Interventne snage policije su tri kilometra od Čađavačkog Luga, u lovačkoj 'čeki' pronašli Darka R. (42) i njegovu bivšu suprugu Kristinu K. (31)

Oboje su ozlijeđeni i odvezeni kolima hitne pomoći u bolnicu gdje će se utvrditi težina ozlijeda. Nema podataka je li bilo pucnjave prilikom njihova pronalaska, prenosi Večernji list.

Najvjerojatnije su ozlijeđeni sinoć kada su automobilom sletjeli s poljskog puta u kanal. Darko R. je sinoć oko 21 sat upao u kuću svoje bivše supruge, te ju, uz prijetnju oružjem, oteo i s njom se odvezao u nepoznatom pravcu. Za njima su tragali pripadnici interventne i temeljne policije, a policija je tvrdila da je otmičar naoružan i opasan.

Prema neslužbenim informacijama, prilikom otmice Darko R. je sinoć u zrak ispalio jedan metak iz puške, te je lakše ozlijedio dvije osobe, ali se još ne zna o kakvim je ozljedama riječ.

Darko R. je pastir, čuvar ovaca, i osoba svadljive naravi. Rastavljen je te on i bivša supruga Kristina žive odvojeno. Imaju troje djece koja su im ranije oduzeta.