DAN NAKON NESREĆE

Pogledajte kako je pilot Germanwingsa vratio povjerenje putnika

28.03.2015 u 19:05

Bionic
Reading

Bretta Englisch objavila je na Facebook stranici Germanwingsa poruku u kojoj je opisala vrlo emotivan trenutak u kojem je kapetan leta izašao iz pilotske kabine, uzeo mikrofon i poručio putnicima da su sigurni s njim i njegovom posadom

Napisala je u poruci da se ukrcala na let iz Hamburga za Köln u Njemačkoj s 'pomješanim osjećajima' i nakon informacije da je samo dan ranije kopilot Germanwingsa Andreas Lubitz namjerno srušio avion te kompanije, pritom ubivši sebe i 149 osoba na tom letu.

'Govor pilota bio je o tome kako je tragedija utjecala na njega i njegovu posadu. Bio je o tome kako se oni čudno osjećaju, ali da su svi tu svojom voljom', stoji u poruci koju prenosi Metro.co.uk.


'Govorio je i o tome da i on ima obitelj, da posada ima obitelj i da će on učiniti sve da se pobrine da bude s obitelji te večeri', prepričala je Englisch.

Dodala je da su svi u zrakoplovu tiho slušali govor te zapljeskali pilotu na kraju. 'Htjela bih zahvaliti tom kapetanu na razumijevanju za osjećaje nas putnika i zato što nam je let učinio ugodnijim', napisala je na kraju.