domovinski pokret

Penava i Pavliček poručuju: U Saboru ćemo beskompromisno štititi interese Vukovara

  • Autor: I. I. / Hina
  • Zadnja izmjena 24.07.2020 13:55
  • Objavljeno 24.07.2020 u 13:55
Ivan Penava

Ivan Penava

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava (nezavisni zastupnik) i zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček (HKS), obojica s liste Domovinskog pokreta izabranih u novi saziv Hrvatskog sabora, poručili su u petak s konferencije za novinare kako će im u Saboru i saborskim raspravama interesi Vukovara biti na prvome mjestu

'Želimo građanima Vukovara poručiti da nam je interes Vukovara i dalje ostao na prvom mjestu i da ćemo sve ono što smo poduzimali s pozicije gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika sada još jače braniti, ali na nacionalnoj razini', rekao je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava. Istaknuo je kako su obojica spremna i dalje ulagati sva svoja znanja i političko iskustvo za dobrobit grada Vukovara.

Podsjetio je kako je već jedanput prepustio svoje saborsko mjesto, ali sada to nije želio jer smatra da bi, s obzirom na broj osvojenih glasova, to bila prevara birača.

'Bit ćemo beskompromisni kada su u pitanju gospodarstvo, radna mjesta, budućnost i bolji život grada Vukovara', rekao je Penava.

Isto misli i zamjenik vukovarskoga gradonačelnika Marijan Pavliček.

'Interes grada Vukovara i V. izborne jedinice od izostanka investicija, razvoja gospodarstva, granica i niza dugih gorućih pitanja bit će iznad svega i uvjeren sam da će vladajuća većina prihvatiti i uvažiti prijedloge koji dolaze od grada Vukovara i uvrstiti ih u državni proračun i svakodnevnu komunikaciju, kao što ćemo i mi podržati sve ono što je kvalitetno ako je u interesu šire zajednice', rekao je Pavliček.