NAKON PRIMITIVNIH ISPADA

Oporba danas odlučuje o bojkotu Sabora

13.10.2011 u 08:12

Bionic
Reading

Klub saborskih zastupnika SDP-a, nakon konzultacija s koalicijskim partnerima, trebao bi odlučivati o bojkotu rada Sabora

Povod za to je burna i mučna sjednica Saborskog mandatno-imunitetnog povjerenstva. Na njoj se raspravljalo o skidanju imuniteta SDP-ovu zastupniku Željku Jovanoviću kojeg je HDZ tužio zbog klevete.

Sjednicu je obilježio ispad Vladimir Šeksa koji uopće nije član Povjerenstva. U seksističkom napadu obrušio se na SDP-ovu zastupnicu Gordanu Sobol, kojoj je poručio da se drži pristojnosti kao plesa oko štange.

U drugom ispadu, HDZ-ovac Tomislav Čuljak papirima je gađao SDP-ova zastupnika Arsena Bauka.

SDP je zbog svega zatražio raspuštanje Sabora. Kao razlog, potpredsjednica Kluba SDP-a Milanka Opačić, navela je crnila, blata i prljavštine koje HDZ širi u Saboru, a u čemu SDP ne želi sudjelovati. Mislim da je krajnje vrijeme da ovaj parlament prestane s radom jer je jedan dio u parlamentu prešao granice normalnog parlamentarnog ponašanja, kazala je Opačić reagirajući na sjednicu MIP-a.da

Pogledajte kako su izgledali primitivni ispadi zastupnika vladjuće partije na sjednici Mandatno-imunitetnog povjerenstva.

Primitivizam 'uvaženih zastupnika'