TEŠKE TJELESNE OZLJEDE

Opet napadi u Splitu! Djevojka nokautirana ispred noćnog kluba, Francuz pretučen na Bačvicama

22.07.2019 u 10:56

Bionic
Reading

Policijska uprava splitsko - dalmatinska obavještava o dva događaja koja su tijekom vikenda rezultirali teškim tjelesnim ozljedama

U petak rano ujutro oko 6.00 sati, u Splitu ispred kluba muškarac je fizički napao 20-godišnjakinju koju je udario u predjelu glave. Prevezena je u bolnicu gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog čega je zadržana na liječenju. Provodi se kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Jutros je liječničku pomoć u bolnici zatražio 31-godišnji državljanin Francuske kojem je utvrđena teška tjelesna ozljeda te se nalazi u životnoj opasnosti zbog čega je zadržan u bolnici na liječenju. Prema prvim informacijama 31-godišnji Francuz se oko pet sati sa svojim 24-godišnjim prijateljem i sunarodnjakom kupao na Bačvicama kada je opazio nepoznatog muškarca koji im preturao po stvarima.

Kako bi ga spriječili da im nešto ukrade 31-godišnjak je izašao iz mora, no tada mu je nepoznati muškarac zadao ubodnu ranu u prsa.

O događaju je policiju izvijestila liječnička ekipa Hitnog kirurškog prijema KBC Split gdje je ozlijeđeni Francuz zatražio liječničku pomoć. Turistima je lopov ipak uspio ukrasti novčanik, a policija ističe da traga za počiniteljem.