DO 1. LIPNJA

Opatijski ugostitelji i hotelijeri nude popuste u akciji '19 dana prkosa'

  • Autor: S. S./Hina
  • Zadnja izmjena 14.05.2020 16:29
  • Objavljeno 14.05.2020 u 15:47
Opatija / Ilustrativna fotografija

Opatija / Ilustrativna fotografija

Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Šezdeset opatijskih ugostitelja i hotelijera pokrenulo je akciju "19 dana prkosa", u kojoj će gostima do 1. lipnja ponuditi popuste te simbolično iskazati prkos situaciji uzrokovanoj pandemijom koronavirusa i vjeru u bolje nadolazeće razdoblje.

"Većina ugostitelja u Opatiji, svi hoteli otvoreni u svibnju te Thalasso Wellness Centar svojim će gostima do 1. lipnja ponuditi posebne pogodnosti i popuste i time ujedno simbolikom broja 19 iskazati prkos prema situaciji uzrokovanoj pandemijom te vjeru u bolje nadolazeće razdoblje," priopćeno je iz opatijske Turističke zajednice.

Kako navode, izlazak iz dvomjesečnog razdoblja zatvorenih objekata i distance prema gostima opatijski su ugostitelji i hotelijeri odlučili obilježiti posebnom akcijom „19 dana prkosa."

"Tijekom narednih 19 dana, do 1. lipnja, većina ugostiteljskih objekata u Opatiji posjetiteljima će ponuditi posebne pogodnosti, prilagođene ponudi i tipu lokala – od popusta na pojedine usluge do općeg popusta u visini od simboličnih 'kovidovskih' 19 posto."

Iz Turističke zajednice Grada Opatije ističu da su opatijski ugostitelji pokazali proaktivnost i kreativnost te da su, u suradnji s opatijskom Turističkom zajednicom, potaknuli i ostale turističke subjekte da se uključe u akciju.

  • +4
  • +1

Opatija u doba koronavirusa

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

"Time je naša privreda zajedništvom odlučila pokazati prkos posljedicama pandemije i nagraditi prve goste koji su se vratili dugo odgađanim navikama uživanja u kavi ili večerama uz romantične opatijske vizure“, ocijenila je direktorica Turističke zajednice Grada Opatija Suzi Petričić.

Iz opatijske Turističke zajednice još napominju da će ostali hotelijeri, koji nisu otvorili u svibnju i nisu uključeni u akciju, prema najavama, vrata otvoriti u početku lipnja.