'nećete me se tako lako riješiti'

Opara se obratio javnosti iz bolničkog kreveta i zapjevao 'Naše malo misto'

23.01.2018 u 12:31

Bionic
Reading

Nedugo nakon što je šef splitskog KBC-a javnosti priopćio kako splitski gradonačelnik boluje od zloćudnog tumora, Andro Krstulović Opara na Facebooku je objavio video iz bolničkog kreveta u kojem pjeva te poručuje: Nećete me se tako lako riješiti!

'Sve ste čuli i vidjeli. Evo, da vam dodam još samo ovo: 'Svako naše malo mistoooo...' Bit će ovo sve dobro, nećete me se tako lako riješiti. Vidimo se…', kazao je Opara te je otpjevao cijeli refren pjesme 'Naše malo misto' koju izvodi Boris Dvornik u istoimenoj popularnoj seriji.

'Radi se o zloćudnom tumoru koji se proširio na mozak. Jučer smo dobili definitivnu dijagnostičku potvrdu i započeli s liječenjem. On se osjeća dobro, stabilno je. Njegova prognoza ovisi o tome kakav je tip tumora i kako će reagirati na terapiju. U svoje ime, u ime djelatnika naše bolnice i u ime građana Splita želim mu brz oporavak i uspješno liječenje', kazao je novinarima u utorak ravnatelj KBC-a Split Ivo Jurić.

  • +2
Konferencija za medije Ive Jurića o zdravstvenom stanju Andre Krstulovića Opare Izvor: Cropix / Autor: Mario Todoric / CROPIX

Kazao je da je riječ o zloćudnom tumoru kože i sluznice koji se proširio. 'Znamo koji je tip, ali sad to ne bih elaborirao. Terapiju prema vrsti tumora još ne možemo odrediti, uglavnom se radi o kemoterapiji i zračenju. Danas će biti gotova definitivna analiza toga tumora. Ima raznih vrsta tumora... To su složeni procesi, mora se vidjeti točno što je da bi se dala ciljana terapija', rekao je Jurić.

<<<Ravnatelj splitskog KBC-a: Opara ima zloćudni tumor koji se proširio na mozak

Zamjenici Andre Krstulovića Opare Jelena Hrgović i Nino Vela u 14 sati održat će konferenciju za novinare na kojoj će objasniti način na koji će Grad Split funkcionirati tijekom gradonačelnikove odsutnosti.

  • +51
Sva lica Andre Krstulovića Opare Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX