izrazi sućuti

Oglasila se obitelj dječaka koji je počinio masakr u beogradskoj školi

25.05.2023 u 16:33

Bionic
Reading

Obitelj dječaka K. K. (13), koji je ubio 10 osoba u školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, uputila je izraze sućuti obiteljima stradalih u masakru

'Tog 3. svibnja zavladala je vječna tišina u kojoj nijemi od neizlječivog bola i tuge svakodevno jecamo za svakim nevino nastradalim djetetom i za Draganom koji je sa toliko ljubavi pazio na djecu.

Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj obitelji zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Vječno u tuzi', priopćila je obitelj putem odvjetnika, javlja Nova.rs.

Podsjetimo, dječak K. K. upao je 3. svibnja u školu „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru i na licu mjesta ubio osam učenika i domara škole, dok je šestoro njih ranjeno. Prije nekoliko dana ozljedama je podleglo još jedno dijete, te je u masakru sveukupno ubijeno 10 osoba.

  • +13
Poruke, cvijeće i svijeće u Beogradu Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos

Kobnog dana dječak je pucao iz očevog pištolja, a potom nazvao policiju i prijavio što je učinio.

Dječak se trenutno nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu, i u tijeku su opservacije. On ne podliježe kaznenoj odgovornosti s obzirom da u trenutku izvršenja stravičnog zločina nije imao navršenih 14 godina.