sin gorana milića

Novi glasnogovornik Vlade: Uzor mi je Franjo Tuđman

03.08.2018 u 20:05

Bionic
Reading

Novi glasnogovornik Vlade Andreja Plenkovića, 24-godišnji HDZ-ovac Marko Milić, sin poznatog regionalnog novinara Gorana Milića, kazao je da se zalaže za 'iskreniju i otvorenu' komunikaciju s medijima.

'Odgovornost je velika. No, i tada kada sam sa 18 godina ušao u HDZ, a tada se stranka nalazila u nezahvalnoj poziciji, nisam kalkulirao. Nisam kalkulirao tada, a nisam kalkulirao ni kada mi je ponuđena ova funkcija. Iako je odgovornost velika, borim se za svoje stavove', rekao je Milić za RTL televiziju te dodao kako posao koji je preuzeo nije lagan.

‘Kao onaj pravi politički uzor i politički autoritet svima nama mlađima koji se bavimo politikom ipak ostaje prvi predsjednik Franjo Tuđman’, odgovorio je Milić na pitanje tko su mu politički uzori.

Na pitanje ima li većih političkih ambicija odgovorio je je ‘zasad ne’, dok je otkrio i da je njegov otac, poznati televizijski novinar Goran Milić, zadovoljan činjenicom da mu je sin postao glasnogovornikom u Vladi Andreja Plenkovića.

‘Zalažem se za otvorenu i iskreniju komunikaciju i inače sam za proaktivni pristup, to znači da mi budemo ti koji će nametati teme’, kazao je na pitanje koje novosti u radu s novinarima će donijeti njegovo imenovanje za glasnogovornika Vlade.

  • +3
Marko Milić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL