Nosi mi se muška moda!

Nosi mi se muška moda!

09.10.2012 u 11:17

Bionic
Reading

Zahvaljujući senzacionalnom DIORALOPU i odličnom Tomislavu Bahoriću možemo ponovo početi pričati o muškoj modi u Hrvata. Sumnjičava sam koliko su isti ti Hrvati osviješteni da bi ju isfurali, ali u jedno sam sigurna; nosit će ju žene! Ja se bilježim prva!

U protekla tri dana Cro-A-Porter-a moram priznati da mi se više svidjela muška negoli ženska moda. Sve i da hoću ne mogu zataškati svoje oduševljenje prema DIORALOP-u, bilo da je riječ o ženskoj ili muškoj kolekciji, i sjajnom radu Andreje Bistričić i Maje Merlić. Andreja je opet napravila zanimljive krojeve, za koje istina bog ne znam kako bi ih navukla na sebe, a Maja me ponovo oduševila genijalnim printovima. Kolekcija je totalni unisex tako da ne znam bi li se prije odlučila za muške ili ženske komade. U svakom slučaju još jedan maestralan rad cure!






Tomislav Bahorić kao da zna u kakvoj zemlji živimo pa je svoju kolekciju malčice prilagodio ziheraškim Hrvatima, ali je istovremeno napravio par modela za svoj gušt i gušt svih onih muškaraca kakav je primjerice kazališni redatelj i glumac Miran Kurspahić koji voli sebi dati oduška kada je moda u pitanju. A vjerujem i i ne samo moda. :)
I u Bahorićevoj bi kolekciji bez ikakvog problema pronašla par modela za sebe.




Etna Maar se pobrinula da ni jednom ni drugom spolu ne bude hladno ove zime. Apliciram za crveni (voljela bih vidjeti frajera koji će prošetati u njemu Trgom Bana Jelačića, da ne kažem splitskom Rivom) i sivi pončo.



Madame Demode i Tamara Bombardelli kao da iz sezone u sezonu prate moje raspoloženje. Zima još nije ni pokucala na vrata, a moja je garderoba već crna k'o noć. Upravo su crnu boju Viktorija i Tamara odabrale za svoju najnoviju kolekciju iz koje izdvajam ova dva mrak modela.



Ivona Martinko složila je također solidnu kolekciju iz koje mi se najviše sviđa ova vrećasta haljina s neizostavnim ombreom koji mi za čudo još nije dosadio.

Photos: Cro-A-Porter


U sutrašnjem postu s modnih pista selimo u backstage i aroundstageCro-A-Porter-a u kojem je streetstyle fotografkinja Antonija Butković zabilježila jaaako zanimljive outfite.

Ovaj nas tjedan čeka još jedan modni događaj, Dove Fashion.hr. ModaKomoda vas nagrađuje s 2x2 VIP ulaznice. Ostavite svoj komentar ispod objave na našoj facebook stranici i uživajte u modnim poslasticama iz prvih redova.

Stay tuned!