JESTE LI IH VIDJELI

Nestale dvije djevojke, dva mladića i starija žena

08.06.2012 u 23:12

Bionic
Reading

Dvije djevojke, dva mladića i starija žena nestali su prošlog tjedna na području Republike Hrvatske, dok se za petoro osoba od ukupno osam prijavljenih u tjednu ranije, još uvijek traga

Samo su se dvije djevojke u dobi od 16 i 17 godina, od ukupno osam mladih ljudi o čijim smo nestancima izvijestili prošlog petka, vratile. U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba još uvijek se, dakle, vode Stella Musa (43) iz Zagreba, Filip Meašić (17) iz Zagreba, Šime Vojković (26) iz Splita, Valentina Herić (17) iz Zagreba te Danijel Pajtl (18) iz Osijeka.

Sedamnaestogodišnji Gordan Kalanjoš iz Ivaneca se vratio, ali je opet nestao. Kalanjoš je nestajao s adrese boravišta Plahinsko 6 u Ivanecu već više puta ove godine - 24. travnja, pa 7. svibnja te ponovo jučer, 7. lipnja, od kada se ne javlja.

Drugi mladić u dobi od 22 godine, Luka Ivezić, nestao je u Sesvetama u nedjelju, 3. lipnja. On se oko 17 sati udaljio s adrese stanovanja Petra Dumančića 13 i od tada se ne javlja. Bio je odjeven u traper košulju kratkih rukava, crvenu majicu, smeđe kratke hlače i bijele Nike tenisice. Visok je oko 190 cm, jače je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i smeđe oči.

Sljedećeg dana, u ponedjeljak 4. lipnja, u Zagrebu su nestale dvije mlade djevojke - Vanessa Malkoć i Sabrina Malkoč

Vanessi Malkoć (17) izgubio se trag oko 14 sati, kada je otišla s adrese stanovanja Međugorska 2A. Ona je visoka oko 160 cm, srednje je tjelesne građe, ima crnu kosu i smeđe oči. U vrijeme nestanka bila je odjevena u traper hlače, bijelu majicu dugih rukava i balerinke.

Samo dva sata kasnije, trag se izgubio i Sabrini Malkoč (18). Ona se udaljila s adrese stanovanja Dubrava 212. Visoka je oko 164 cm, ima kestenjastu kosu i crne oči te je srednje tjelesne građe. Bila je odjevena u traper hlače, rozu majicu dugih rukava i tenisice.

Posljednja prijava zabilježena je 7. lipnja u PU zadarskoj. Naime, toga dana, oko devet sati, s adrese stanovanja Kornatska 6 u Dragama udaljila se Jelica Milena Barešić (74). Ona je visoka 165 cm, slabije je tjelesne građe, ima prosijedu kosu i smeđe oči. Bila je odjevena u crnu majicu kratkih rukava s natpisom 'Jeans', donji dio trenirke tamno plave boje i bijele papuče.

Ukoliko prepoznate nestalu osobu ili posjedujete neku informaciju o njoj, dojavite policiji kako bi se osoba što prije pronašla.