NATALIJA MARTINČEVIĆ

'Nema govora o rasapu stranke koja se raspala'

17.06.2014 u 18:22

Bionic
Reading

Bivša HNS-ovka Natalija Martinčević, koja je ostala odana Radimiru Čačiću, gostujući u emisiji Hrvatska uživo na HRT-u, najavila je pretvaranje udruge Narodna stranka - reformisti u stranku na velikom osnivačkom saboru u rujnu

Martinčević je napomenula da je Čačić u zatvoru proveo mjesec dana više nego što je presudio mađarski sud, dakle punu godinu dana umjesto 11 mjeseci.

Nakon što je najavljeno da Čačić u petak izlazi iz zatvora, gdje je odslužio jedanaestomjesečnu kaznu zbog prometne nesreće u kojoj je usmrtio dvoje ljudi, aktivnosti 'reformista' će se, očekivano, intenzivirati. 'Postavili smo mrežu po cijeloj Hrvatskoj, imenovali povjerenike, a ideja je da s Čačićem obiđu cijelu državu, predstave programe, saslušaju prijedloge građana.'

Martinčević kaže da je HNS za njih završena priča. 'Pričati o urušavanju stranke koja je na 1,2 posto je bespredmetno. HNS se već urušio. Vodstvo je u potpunosti diskreditirano i mi se njima i njihovim članovima i njihovim prelascima nećemo opterećivati', kazala je Martinčević.

Još je kazala da su otvoreni za suradnju sa svima koji budu na njihovoj valnoj dužini, pa i s Milanom Bandićem, i da će se stranka pozicionirati u centru i vratiti narodnjaštvu.