DIVLJACI ZA VOLANOM

Nakon svađe, naguravali se autima; jedan završio na krovu

06.04.2012 u 07:38

Bionic
Reading

Pedesetogodišnjak iz Draganića završio je u karlovačkoj Općoj bolnici nakon gotovo 'filmskog trilera', koji se u četvrtak oko pola šest poslijepodne odvijao na 'staroj zagrebačkoj cesti' u Draganićkim Mrzljakima blizu Karlovca

Novi list izvještava da je nezgodi koja, srećom, nije okončala tragedijom prethodio verbalni sukob dvojice lokalnih Roma. Nakon međusobnih prijetnji, pedesetogodišnjak je sjeo u svoj Golf i krenuo sve prijaviti policiji, no drugi, čiji identitet i dob još nisu poznati, odmah je u svojoj Mazdi krenuo za njim.

Kad ga je dostigao, počeo je bočno udarati svojim autom u njegov, želeći ga izgurati s ceste. To je naposljetku i uspio, pa je Golf ubrzo sletio s ceste i završio na krovu. Pedesetogodišnjak nije teže ozlijeđen, ali je ipak odvezen u bolnicu, gdje je zadržan na promatranju.

Na licu mjesta su se, osim policije, odmah okupili i članovi obitelji zaraćenih strana. Događaj, kako se doznaje, nema nikakve veze sa zaraćenim karlovačkim romskim obiteljima Hudorović i Velić, čiji je sukob prije više od godinu dana počeo na sajmu konja kod Ogulina, a okončan je nezapamćenom krvnom osvetom kod Karlovca. Ona se dogodila na istoj cesti, gdje su trojica pripadnika obitelji Hudorović od kojih je jedan maloljetnik, otvorili vatru na kamion u kojem su se vozili Velići. Tom je prilikom ubijen Mate Velić, a teško su mu ranjene žena i kći. Hudorovići su lani osuđeni na ukupno 57 godina zatvora.