ODLAZI U IRAN

Nakon Brkljače Poljud napušta i Ahmad Sharbini

03.01.2012 u 20:10

Bionic
Reading

Stariji Sharbini navodno je interesantan iranskom Rah Ahanu, kojeg vodi splitski stručnjak Željko Mijač, dok Mario Maloča ostaje na Poljudu jer raspodjela 1.2 milijuna eura odštete koje nudi Kaiserslautern ne odgovara ni njemu ni Hajduku

Trener Hajduka Krasimir Balakov vratio se u Split a s njegovim su povratkom oživjela i događanja oko Hajduka. Navijači s puno strepnje iščekuju sljedeće poteze Maleša i Balakova, svi se pitaju kako će izgledati momčad nakon temeljitog čišćenja.

Uprava bi se željela riješiti mnogih, no u ova recesijska vremena većini je draže ostati u sigurnosti Poljuda, nego otići u neizvjesnost. Tako rezoniraju i teško im je naći zamjerku. Nakon odlaska Marija Brkljače, sljedeći prvotimac koji bi mogao napustiti Poljud je Ahmad Sharbini, za koga je navodno zainteresiran iranski Rah Ahan iz Teherana, koga vodi splitski stručnjak Željko Mijač. Ahmad bi u Teheran otišao na posudbu do ljeta, čime bi se Hajduk riješio problema isplate njegove plaće i rasteretio blagajnu za preko 100.000 eura, što bi po svemu trebao biti dobar posao, jer Hajduk ima dovoljno napadača.

Ako je suditi po posljednjim informacijama s Poljuda, čini se kako Hajduk neće uspjeti u naumu da transferira Marija Maloču, za koga Kaiserslautern navodno nudi 1.2 milijuna eura.

Maloča u ugovoru ima klauzulu prema kojoj se transfer dijeli u omjeru 60:40 u korist Hajduka, no bijeli ga ne puštaju ispod milijun eura, a mladom stoperu se ne čini logičnim prepustiti cijelu odštetu Hajduku, pogotovo jer još uvijek igra za 'minimalac' od 36.000 eura godišnje.